Her er litt om noen av oss:

Monica Wilhelmsen
Grunnlegger
Monica har alltid vært opptatt av god mat og matlaging. Over tid har en sterkere lidenskap for vin utviklet seg. Da det ikke fantes opplæring som hun mente var passende for seg startet hun høsten 2016 med kvelder i sitt og andres hjem i opplæring om vin og sprit der det etterhvert kom kjente og gode foredragsholdere. Hun har stor glede av å være med å spre kunnskap om vin.
Siden den gang har hun drevet og utviklet Oslo Vinskole og synes det er kjempe gøy!

Nina Deberitz
Sommelier og foredragsholder
Nina er faglært servitør i bunnen og uteksaminert ved Norsk Sommelier Utdannelse i 2011.
Hun har over 20 års fartstid i restaurantbransjen og har erfaringer blant annet fra Hotel Bristol i Oslo,
Det Kongelige Slott, Restaurant Plah, Restaurant Vaaghals med fler.
Nina jobber i dag for Norsk Sommelier Utdannelse og har ansvar for daglig drift og undervisning i
Oslo, Bergen og Trondheim.
Ved siden av dette holder Nina foredragene ved Mathallens Vinklubb samtidig som hun drifter og eier Deberitzvin.

Joakim Tibbling
Vinkelner og foredragsholder
Joakim er vokst opp i Sverige og har utdannelse fra Restauranghögskolan i Gryttan óg er uteksaminert Vinkelner fra Gastronomisk Institutt i Stavanger. Han har jobbet med import av vin, sprit og øl til Norge siden 2000 og har vært aktiv innen Norsk Vinkelnerforening i 15 år.
Joakim dykker faglig dypt i sine foredrag. Han er stor tillhenger av blindsmaking for virkelig å lære vinen å kjenne og ønsker minst mulig forstyrrelser av lukter, smak og syn av annet.
Hans foredrag er morsomme og sosiale med bilder og kart som skaper stemning og forståelse for de ulike temaer.
I dag er han fortsatt aktiv som vinkonsulent og foredragsholder i tillegg til sitt servitøryrke.
Joakim har en Bronsemedalje i NM for vinkelnere fra 2008.

Kathrine Astrup
Vinkelner og foredragsholder
Kathrine holder personlige foredrag for Oslo Vinskole om innsatsen som kreves for å lage kvalitetsvin, både i vinmark og i vinkjeller. Hun belyser påvirkning fra jordsmonn, klima og arbeid i vinmarken, samt valg den enkelte vinmakeren må ta med hensyn til vinifisering og lagring. .
Fra årene som daglig leder i den norskeide i vingården Nervi i Gattinara har Kathrine opparbeidet seg mye erfaring og kunnskap. Hun har vært hands-on i både produksjon og kommersialisering av vin. Hun fokuserer på druen Nebbiolo og ulike elementer som påvirker smaken av de fantastiske vinene fra Piemonte.
Kathrine er Vinkelner med diplom fra Norsk Sommelier Utdannelse.

Hans Christian Bangsmoen
Akevittentusiast og foredragsholder
Hans Chr. Bangsmoen er utdannet filolog fra Universitetet i Oslo med bl.a. fagene norsk og historie. Han har 40 års fartstid i rederiet Wilh.Wilhelmsen, det meste av tiden som selskapets informasjonsdirektør. For 20 år siden var han med på å starte Norske Akevitters Venner og var i en periode på 15 år organisasjonens visepresident og liniefører. Han er en meget etterspurt foredragsholder og dekker temaet norsk akevitt generelt og mer spesielt historiene om den verdensberømte linjeakevitten.